Måttbeställda gardinskenor

Vi har ett stort, flexibelt sortiment av kvalitetsskenor som vi kapar efter fönstret mått eller bockar efter rummets form. Hos oss finns allt ifrån enkla tak- och väggskenor till speciallösningar för burspråk eller andra ställen. 

Electric track prs_13042_00_el_0000

Silent Gliss

Silent Gliss var först i världen med att erbjuda ett ljudlöst system med silikonbehandlad aluminiumskena där gardinen glider tyst och lätt utan problem. Finns att få i motor, draglina eller manuellt.

SG 3870 with Natural - prs_15264

Gardinskenor

Silent Gliss gardinskenor finns i olika modeller & storlekar för att passa alla typer av gardiner.  De finns att få både till tak & vägg. 

SG 3870 with Natural

Special

Vissa fönster kräver speciella lösningar men Silent Gliss måttanpassade skenor går att bocka precis efter fönstrets form. Perfekt för fönster i ett hörn eller burspråk.

SG_Project_Black11819

Val av kulör

Möjligheterna är många när det gäller val av olika färger som ska matcha rummet.  Skenorna går att få i vitt, svart eller aluminium för att passa olika inredningsstilar. 

Tapetsör Odén

mässing2

Smide, mässing och förnicklad stål är material som åldras vackert och håller i generationer. Vi är stolta återförsäljare av gardinstänger, cornischer och andra gardintillbehör som tillverkas för hand i verkstaden hos Tapetsör Odén i Hörby. Här görs allting måttanpassat med stor kärlek för de ädla materialen. 

Smidesstänger & andra tillbehör

20180304_112813

Smide

En vacker svart smidesstång passar lika bra i ett äldre hus som en modern bostad. Går att få i 10, 12 eller 16 mm. 

IMG_7178

Trä

Alla trästänger samt tillbehör tillverkas i björk, svarvas och handmålas. De flesta stänger finns att få i 25, 33, 44 och 56 mm. 

IMG_8104

Mässing

Handsmidda modeller av stänger i massiv mässing finns att få i 10, 12  eller 16 mm. Blankpolerad eller matt efter eget val. 

Tillbehör & annat

Saknar du fingerkrokar, veckband eller en stoppfjäder till din skena? I butiken finns tillbehör och gardinstänger från bla Lindhs och Hasta. Om något saknas hjälper vi dig gärna att beställa från deras fina sortiment.

IMG_1559

━━━━━━━ ◇ ━━━━━━━